Selecteer pagina

Onze prijzen voor een nieuwe website

Onderstaande zijn onze prijzen voor het maken van een nieuwe WordPress website (exclusief 21% btw). Heb je andere wensen, neem snel contact op voor het maken van een vrijblijvende prijsofferte.

Waarom we WordPress en Divi gebruiken
om je website te bouwen ?

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld.

Handleidingen

Het grote voordeel van werken met een WordPress site, is het feit dat je zelf alle aanpassingen kan doen. Lukt er iets niet, dan helpen we je graag verder. Omdat WordPress wereldwijd door duizenden mensen gebruikt wordt, zijn er bovendien online zeer veel handleidingen te vinden.

Video Materiaal

Zowel over WordPress als over het gebruik van Divi kan je bovendien ook op Youtube video zeer veel handleidingen vinden. Je eigen site aanpassen wordt kinderspel.

Visueel aanpassen

De Divi builder is zo gemaakt dat je zonder enige kennis van html aan de slag kan om je site zelf aan te passen.

Updates

Zowel WordPress als Divi krijgen zeer regelmatig updates. Deze zorgen ervoor dat je website goed blijft werken en absoluut veilig is voor je bezoekers.

Voor alle devices

Dat je website ook goed moet werken op mobile toestellen is evident. Wij maken je website 100% responsief zodat deze op elke formaat van scherm leesbaar is.

Altijd beschikbaar

We zjin steeds bereid om jou verder te helpen in geval van vragen of problemen. Een mail volstaat. Je mag zeer snel een reactie van ons verwachten.

Zelf aan de slag gaan ?

Wij publiceren regelmatig Nederlandstalige handleidingen over het gebruik van WordPress en Divi.

Wij staan jou via mail bij indien nodig.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen ? Contacteer ons vrijblijvend.

Ik ken niks van Divi en weet nog minder over WordPress, wat nu ?

Geen probleem. Ook zonder voorkennis kunnen we jou helpen met het snel en veilig online krijgen van je eigen website. We publiceren ook regelmatig nieuwe handleidingen waarmee je zelf aan de slag kan. Lukt het niet contacteer ons en dan helpen we jou graag verder.

Heb ik een abonnement nodig bij Elegant Themes ?

Als wij jouw website maken, heb je dit niet nodig. Wij doen het nodige om jouw site van updates te voorzien (via api key). Wil je rechtstreeks support van elegant Themes krijgen, dan zal je wel een abonnement moeten nemen.

Kan ik WordPress en Divi installeren op mijn hosting account?

Normaliter kan WordPress/Divi op elke hosting draaien. Wij raden Siteground aan als je nog geen hosting hebt.
Heb je problemen met de installatie van jouw site, loop je vast met de configuratie van Divi of heb je andere vragen? Contacteer ons en bezorg ons de nodige hostinggegevens. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Eventuele problemen hierbij, zullen we wel met je huidige hostingprovider moeten bespreken.

Kan ik zelf mijn website aanpassen of moet ik altijd een beroep doen op een webdesigner ?

Het grote voordeel van een website, gemaakt met WordPress en Divi, is net het feit dat je zelf de site aanpast zonder daarvoor een beroep te moeten doen op iemand anders. Divi werkt met een “visual builder”: aanpassingen die je doet, zie je in real-time op je site!

Ik wil liever zelf aan de slag

Dat kan perfect. WordPress is compleet gratis. De enige kosten die je hebt als je zelf aan de slag wil gaan, zijn: de aankoop van een hosting account (naar keuze) en een licentie bij Elegant Themes. Deze licentie kost $89 per jaar of je kan ook kiezen voor een éénmalige licentie die levenslang geldig is tbv. $248.

Kunnen jullie ook een logo en nieuwe huisstijl voorzien ?

Neen. Wij bouwen jouw WordPress website op basis van jouw bestaande huisstijl. Heb je andere diensten nodig, kunnen wij doorverwijzen naar grafisch ontwerpers.